
Kategorier
Linnea Finnskogen
Det er Ebbas Matglede på Hamar som lagar sirup og sauser under merkenavnet Linnea Finnskogen. Fokusen er på reine råvarer, ingen tilsetjing og smaksrike produkt! Sirupane kan stort sett brukast til alt, men gå inn på kvar enkelt produkt for tips!
Linnea Finnskogen


Bringebærsaus, Linnea Finnskogen
Handlaga sirup av bringebær og rørsukker - nydeleg til dessert, viltsaus eller fjærkre. Kan og brukast over iskrem, til dressing/vinaigrette, eller blanda med sprudlande i glaset! 100 ml

Jordbærsaus, Linnea Finnskogen
Allsidig saus med frisk, raud farge - god over iskrem, vafler, kaker og blanda med sprudlande drikke! Prøv den over spekeskinkesalat med melon - nydeleg! Best før desember -23.

Kreklingsirup, Linnea Finnskogen
Kreklingsaus laga av handplukka krekling, svartsurbær og økologisk rårørsukker. Nydeleg som dressing til røkt, speka eller grava kjøt og salat. Og god til kvite, modne oster. 100 ml

Moltesaus, Linnea Finnskogen
Nydeleg, handlaga sirup av solmodne molter - passer til is, krem, kjeks, ostekake, oster og speket kjøt - eller i viltsausen. 100 ml

Rognebærsirup, Linnea Finnskogen
Sirup laga av frosne rognebær, bjørkesevje, rørsukker og vaniljestang! Pensle sirupen på heilstekt kalkun, and eller skogsfugl. Knallgod saman med stekte kjøtpysjer og hakka lauk - eller saman med gode, norske ostar! 100 ml