Kategorier
Produsenter
- Aukrust Gard og Urteri
- Avdem Gardsysteri
- Brimi Sæter
- Den Gode Baker
- Dropsfabrikken
- Eiker Gårdsysteri
- Fjåk
- Fjellbit
- Geiranger Sjokolade
- Gode Greier
- Heidal Ysteri
- Hitra Gårdsmat
- Hovelsrud
- Jentene på Tunet
- Jotunmat
- Juv
- Kantefølflak
- Linnea Finnskogen
- Lykkemat
- Moia Form
- Mølstad Gård
- Møystad Gård
- Ostebygda
- Påldtun Frukt og Bær
- Rossavik
- Røyse Bærpresseri
- Smak i Lom
- Sognefjord Kaffibrenneri
- Stolte Anton
- Tango Seaweed
Jotunmat
Vi på Smak i Lom er stolte av å samarbeide med, og fremme lokale produsentar frå Lom, slik som Jotunmat.
Jotunmat er skipa av Hallvard, Odd Helge og Rolv - tre kompromisslause fjellbønder frå Lom med klokketru på kvalitet i alle ledd av sitt virke som bærarar av århundregamle tradisjonar og leverandørar av store smaksopplevingar.
I fjellbygda Lom har utmarka og høgfjellet til alle tider fødd, lokka og inspirert både folk og fe. Betre beite, reinare næring og betre mosjon er det knapt mogleg å finne for kjøtfe og reinsdyr.
I frysedisken vår har vi kjøt av grasfora høglandsfe, hereford og tamrein. Indrefilet, ytrefilet, kjøtdeig, spekepølse og vår eigen favoritt: Kokekjøt med stor smaksrikdom og høgt næringsinnhald.