
Kategorier
SIRUP OG SAUS
SIRUP OG SAUS


Tyttebærsirup med konjakk, Linnea Finnskogen
Kan brukast til alle typer kjøt, spekemat, ost - og god over iskrem, dessert, riskrem mm. 100 ml

Bringebærsaus, Linnea Finnskogen
Handlaga sirup av bringebær og rørsukker - nydeleg til dessert, viltsaus eller fjærkre. Kan og brukast over iskrem, til dressing/vinaigrette, eller blanda med sprudlande i glaset! 100 ml

Moltesaus, Linnea Finnskogen
Nydeleg, handlaga sirup av solmodne molter - passer til is, krem, kjeks, ostekake, oster og speket kjøt - eller i viltsausen. 100 ml

Blåbærsaus, Linnea Finnskogen
Nydeleg, handlaga saus/sirup som kan nyttast til is, kaker, krem, til viltkjøt, ost og kjeks, i drinker og meir! 100 ml

Rognebærsirup, Linnea Finnskogen
Sirup laga av frosne rognebær, bjørkesevje, rørsukker og vaniljestang! Pensle sirupen på heilstekt kalkun, and eller skogsfugl. Knallgod saman med stekte kjøtpysjer og hakka lauk - eller saman med gode, norske ostar! 100 ml

Kreklingsirup, Linnea Finnskogen
Kreklingsaus laga av handplukka krekling, svartsurbær og økologisk rårørsukker. Nydeleg som dressing til røkt, speka eller grava kjøt og salat. Og god til kvite, modne oster. 100 ml