
Kategorier
OST OG SPEKEMAT
OST OG SPEKEMAT


Ostehøvel original "skumgrønn", Bjørklund1925
Tradisjonsrik ostehøvel, funnet opp av Thor Bjørklund i 1925, framleis produsert i Ringebu, Gudbrandsdalen.

Osthøvel med bjørkeskaft, Bjørklund1925
Original ostehøvel med bjørkeskaft, laga i Ringebu, Gudbrandsdalen. Funnet opp av møbelsnekkar Thor Bjørklund frå Lillehammer i 1925. Norsk og tradisjonsrikt produkt! Håndvask, ikkje i oppvaskmaskin.

Geitbrie, Valbjør
Kvitmuggost laga av geitemjølk, 150 gram. Best før januar -24.

Ekte brun geitost, Elvebakken Gardsysteri
Ekte brun geitost, laga kun av mjølk frå geit! Elvebakken Ysteri held til i Veitastrond i Luster. ca 350g

Gudbrandsdalsost M164, Lom og Skjåk Ysteri
Det er berre osten som lagast ved ysteriet i Lom og Skjåk som kan kallast ekte Gudbrandsdalsost! Det lokale Tine-ysteriet her er dei einaste i landet som framleis koker osten i jerngryter slik dei gjorde før i tida, og som gjev den ekte og gode smaken!

Heidalsprim, Heidal Ysteri
Dalens beste prim! Eit tradisjonspålegg basert på heidalsosten. 180 g.

Formost 750g, Heidal Ysteri

Formost 250g, Heidal Ysteri

Smakpysja, Smak i Lom
God gamaldags spikjipysje frå Lom! Ei tradisjonell, halv pysje produsert saman med Grjotheim Gardsmat i Lom, av lokalt kjøt frå utegris og storfe, som er fora på blant anna mesk frå Lom Bryggeri!

Halv spekepølse av rein, Fjelleventyret
Spekepølse av reinsdyr frå Skjåk. Best før mai -24.

Spekepølse av hjort, Fjelleventyret
Halv spekepølse frå Skjåk, av hjort. Best før april -24

Spekepølse av elg, Billingen
Halv spekepølse av elg frå Skjåk.

Charolaise-pysje med karve, Stensgård
Spekepølse fra Skjåk, ca 300g.

Skåret elgpølse, Eine i Valdres

Skåret hjortepølse, Eine i Valdres
